Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Prezentare generala

Noul B-MAX a fost special conceput pentru È™oferul contemporan, care profită din plin de toate posibilitățile unei vieÈ›i moderne. Cu toate că este o maÈ™ină compactă, ingeniosul sistem de acces în habitaclu îÈ›i oferă o deschidere de 1,5 metri către un interior spaÈ›ios, rafinat È™i de calitate premium.

Alături de designul unic, B-MAX are o multitudine de tehnologii care fac din condus o adevărată plăcere, un lucru simplu È™i eficient. De exemplu, sistemul Active City Stop reduce riscul sau consecintele unei coliziuni cu vehiculul aflat in fata in conditii de trafic lent, activând automat frânele în locul tău, la nevoie.Cu Ford SYNC® îÈ›i controlezi muzica È™i telefonul prin simple comenzi vocale – SYNC® poate chiar să-È›i citească mesajele prin boxele maÈ™inii – totul pentru ca tu să poÈ›i conduce atent la drum È™i cu mâinile pe volan. Iar revoluÈ›ionarul motor EcoBoost de 1,0 litru, pe benzină, produce puterea unui motor convenÅ£ional de 1,6, însă oferă cel mai bun consum din clasa lui.
 

Află mai multe despre ingeniosul Ford B-MAX în paginile de design, experiență la volan, performanță È™i eficiență È™i siguranță.