Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Prezentare generala

 

 

 

NOUL FORD KUGA

 

 

ÎÈ›i prezentăm cu mândrie noul Ford Kuga, cel mai inteligent SUV al nostru. Noul Ford Kuga este puternic, rafinat ÅŸi mult mai elegant, atât la interior, cât ÅŸi la exterior. Dispune de o capacitate de depozitare excelentă ÅŸi se mândreÅŸte cu cele mai recente tehnologii la comandă, pentru a-È›i îndeplini visul de aventură off-road.

Sistemul inteligent de tracÅ£iune integrală se adaptează instantaneu la orice teren ÅŸi la orice condiÅ£ii. Sistemul Active City Stop frânează automat la viteze mici pentru a preveni coliziunile, iar tehnologia Ford SYNC citeÅŸte mesajele text cu voce tare ÅŸi îÈ›i oferă control hands-free asupra muzicii, apelurilor ÅŸi a multor altor comenzi. De asemenea, suntem mândri să-È›i prezentăm în premieră sistemul inovator ''hands-free'' de deschidere automată a hayon-ului. Este foarte uÅŸor de acÅ£ionat, chiar ÅŸi când ai mâinile ocupate. Nu trebuie decât să-È›i miÅŸti piciorul sub bara de protecÅ£ie din spate ÅŸi hayonul se va deschide ÅŸi se va închide.

Dotat complet cu numeroase caracteristici inovatoare, Kuga duce eleganţa şi tehnologia SUV (Vehicule Utilitare Sport) la un cu totul alt nivel.

Află mai multe detalii despre Design, Experienţa condusului, Niveluri de siguranţă şi Performanţă şi eficienţa noului Ford Kuga.
Sau încearcă-l la un test drive.