Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

EcoSport

 

 

Noul Ford EcoSport îÅ£i aduce libertatea de a merge mai departe!

Cel mai inteligent mod de a face un SUV să răspundă tuturor provocărilor din trafic este Noul Ford EcoSport. Secretul îl reprezintă tehnologiile remarcabile Ford menite să răspundă eficient tuturor cerinÅ£elor tale. 

De la sistemele avansate de siguranţă sau confort, până la cele create în vederea optimizării consumului, vei cuceri fiecare drum pe care vei merge. Rămâi conectat, stai confortabil ÅŸi porneÅŸte în aventură. Cu dotările noului EcoSport viaÅ£a ta devine mai uÅŸoară:
  • Tehnologia Ford SYNC te Å£ine conectat doar prin simpla comandă vocală. În plus, oferă asistenţă reală în caz de urgenţă prin apelarea automată a serviciului 112.
  • Sistemul Ford KeyFree detectează cheia cu telecomandă ÅŸi descuie automat uÅŸile. Iar ca să porneÅŸti la drum, tot ce trebuie să faci este să apeÅŸi ambreiajul ÅŸi butonul de pornire.
  • EcoBoost – Motorul International al Anului pentru 4 ani consecutiv oferă un echilibru optim între putere ÅŸi eficienţă.
Designul exterior îndrăzneÅ£ ÅŸi robust te va convinge că te poÅ£i descurca cu dezinvoltură în orice fel de trafic. Cu siguranţă nu vei trece neobservat. 

Lista de dotări standard include: volan ÅŸi schimbător de viteze îmbrăcate în piele, aer condiÅ£ionat, lumini de zi cu tehnologie LED, geamuri electrice faţă cu funcÅ£ia “one shut up/down” pe partea soferului, faruri de ceaţă, sistemul Ford EasyFuel ÅŸi multe altele. 

Profită de avantajele ofertei de lansare, cu numai 13,950€*, ÅŸi ofertei de finanÅ£are UniCredit cu dobândă fixă 4.57%, comision de analiză ÅŸi comision de administrare lunar 0€, cu timp de răspuns de numai 2 ore de la momentul depunerii dosarului. 

În plus, pentru doar 150€ poÅ£i beneficia de Pachetul Trend, care include:
  • Senzori de parcare
  • Jante aliaj 16”
  • Bare pavilion cromate
  • Radio CD cu conectivitate iPod, display color 4,2”, SYNC 1 cu Applink ÅŸi Sistemul de Asistenţă în caz de urgenţă (112), BlueTooth cu Voice Control.


Vino la SF TEX pentru mai multe detalii.

*Pentru un autoturism în valoare de 62,775 lei (cu TVA), avans 3,138.75 lei (minim 5%), valoarea totală a creditului va fi de 59,636.25 lei pe 60 luni: rata anuală a dobânzii (fixă) 4.57%, comision de analiză dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 1,113.7 lei, valoarea totală plătibilă 66,822 lei, DAE 4.7%. În calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea opÅ£ională de viaţă ÅŸi asigurarea CASCO. În cazul în care se optează pentru asigurarea (facultativă) de viaţă, rata lunară devine 1,204.94 lei. Oferta este supusă unor termene ÅŸi condiÅ£ii. Oferta se adresează exclusiv persoanelor fizice. Campanie realizată exclusiv prin UniCredit Consumer Financing.

Ofertă supusă unor termeni ÅŸi condiÅ£ii; este valabilă în limita stocului disponibil, la dealerii participanÅ£i în program, pentru modelul Ford Ecosport Trend 4X2, 1.5 Ti-VCT 110 CP, M5 combustibil Benzină, Euro 6, consum mixt măsurat în conformitate cu dispoziÅ£iile legale în vigoare: 6,3l/100km, emisii CO2 (g/km): 149, valoare măsurată în conformitate cu dispoziÅ£iile legale în vigoare. PreÅ£ul prezentat este obÅ£inut după includerea contravalorii primei de casare aferentă programului Rabla (derulat de AdministraÅ£ia Fondului pentru Mediu ÅŸi finaÅ£at din Fondul pentru mediu) ÅŸi reducerea comercială oferită de Ford ÅŸi nu include echipamente, accesorii sau dotări opÅ£ionale.

Oferta se adresează exclusiv persoanelor fizice. 
Imagini cu titlu de prezentare.