Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Confort si comoditate

 

CALM. CONFORTABIL. COMOD.

 

Ford Edge este caracterizat de detalii atent gandite, pentru a te ajuta atat pe tine, cat si pe pasagerii tai, sa va bucurati de o calatorie relaxanta si fara probleme.

 

Cu ajutorul acestui sistem, iti vei putea auzi gandurile

 

Sistemul de Control activ al zgomotului este conceput pentru a elimina zgomotul nedorit din cabina.

Exista microfoane care detecteaza si masoara unde sonore specifice. In acelasi timp, unitatea de control poate separa sunetele pe care doresti sa le auzi, precum conversatiile si materialele audio, de cele pe care nu doresti sa le auzi.

Apoi, sistemul creeaza „zgomot alb” inaudibil, pentru a anula zgomotele nedorite si pentru a-ti oferi o senzatie de liniste adevarata la volan.

 

Hayon cu deschidere hands-free pentru deschidere si inchidere fara efort

 

Daca ai mainile ocupate, dar ai tocul cheii KeyFree cu tine, noul Ford EDGE iti detecteaza prezenta in apropiere si nu trebuie decat sa misti piciorul sub bara de protectie din spate pentru ca hayonul sa se deschida sau sa se inchida automat.

Hayonul poate fi comandat si din tocul cheii sau prin butoanele din masina. Poti intrerupe ridicarea in orice moment si hayonul se va opri.

 

Ford Edge Stress-free parking and pulling out

Intrari si iesiri din parcare fara stres

 

Cu ajutorul diferitelor tehnologii, sistemul de asistenta activa la parcare face mai mult decat sa te directioneze automat in locurile de parcare paralela; te ajuta si sa iesi din acestea. Sistemul de asistenta la parcarea paralela si perpendiculara detecteaza un spatiu adecvat atunci cand treci pe langa acesta. Sistemul va prelua apoi controlul directiei, iar tu doar vei actiona pedala de acceleratie, cutia de viteze si frana (urmarind instructiunile de pe ecran si semnalele sonore).

 

Ford Edge Parking distance sensors

Senzori care faciliteaza parcarea

 

Senzorii optionali pentru distanta la parcare te ajuta sa determini distanta dintre vehicul si orice fel de obstacol din fata sau din spate. Atunci cand detecteaza un obiect, senzorii emit o avertizare sonora care se intensifica cu cat te apropii mai mult de obstacol.

 

Ford Edge Rear view camera

Marsarier mai simplu, deoarece poti vedea ce se afla in spate

 

Stalpi opritori, garduri, ziduri joase… camera video pentru vizualizare spate iti arata tot ce se afla in spatele autovehiculului pe un ecran integrat in afisajul consolei centrale si se activeaza automat atunci cand selectezi marsarierul. Sistemul afiseaza, de asemenea, ghidaje virtuale pentru a te ajuta sa parchezi si in cele mai inguste spatii.

 

Ford Edge - Electronic Parking Brake

Frane de parcare activabile din buton

 

O noua Frana electronica de parcare inteligenta face ca maneta traditionala sa fie de acum doar o amintire. Prin intermediul consolei centrale, acum poti actiona in siguranta frana de parcare cu un simplu comutator. Pe langa faptul ca asigura un plus de spatiu in interior, aceasta dotare iti face viata mai usoara si reduce necesitatea de a regla frana la intervalele de service.

 

Five generously proportioned seats

Spatiu pentru destindere

 

Incorporand cinci scaune generos proportionate pe doua randuri, cu o bancheta spate divizata 60/40, cabina ofera spatiu din belsug pentru fiecare pasager. Cu numeroase spatii de depozitare, plus un portbagaj foarte mare, exista spatiu din abundenta pentru pasageri, bagaje, cumparaturi, animale de companie, echipamente speciale - sau orice combinatie a acestora.

 

Ford Edge Interior lighting

Iluminat interior potrivit stilului, gustului si starii tale

 

Sistemul modern Ice Blue ilumineaza toate sistemele de control din interior. Iluminatul ambiental iti permite sa luminezi zone diferite ale masinii, precum spatiile pentru picioare si suporturile de pahare din consola, cu oricare dintre cele sapte culori diferite disponibile. Poti chiar sa combini aceste culori pentru a crea si salva cinci variante proprii, prin intermediul caracteristicii MyColour.

 

Ford Edge - Ford KeyFree System

Sistemul KeyFree pentru mai putine griji

 

Sistemul Ford KeyFree iti permite sa incui si sa descui masina fara a scoate cheia din buzunar si fara sa fie nevoie sa o cauti in geanta. Aceasta optiune este de ajutor si atunci cand ai mainile ocupate cu altceva.

 

Ford Edge - Ford MyKey®

Utilizare in comun a masinii fara probleme, cu ajutorul caracteristicii MyKey®

 

Ford MyKey® iti permite sa setezi limita maxima de viteza, un semnal care sa atraga atentia asupra purtarii centurii de siguranta si chiar volumul sistemului audio. Aceasta tehnologie este conceputa pentru a-ti asigura linistea atunci cand imprumuti masina unui prieten sau unui membru al familiei, deoarece poti programa restrictiile dorite pentru cheia respectiva. Poti pastra personal cheia principala si chiar sa ai mai multe exemplare din ambele chei, daca doresti.

 

Ford Edge luxurious two-part, glass panoramic roof

Plafon panoramic mare, pentru un spatiu mai luminos si mai aerisit

 

Edge poate fi dotat, optional, cu un plafon panoramic din sticla, format din doua parti, care ori se deschide prin rabatare, ori se gliseaza sub partea din spate a plafonului, pentru a crea un interior luminos si aerisit. In timp ce plafonul permite patrunderea luminii naturale, geamul care reflecta lumina razelor mentine racoarea si te protejeaza de razele UV daunatoare. Parasolarul actionat electric iti permite, de asemenea, sa acoperi sau sa descoperi plafonul, printr-o simpla apasare de buton.

 

Ford Edge Heated seat

Cald sau rece, la comanda

 

Alege scaunele din piele (dotare standard pe modelele Sport si Titanium) si cele doua scaune din fata vor fi incalzite sau racite pentru a-ti spori confortul. In mod asemanator, pasagerii din spate se pot bucura si ei de scaune incalzite. Iar atunci cand esti la volan, vei tolera mult mai usor zilele geroase, datorita volanului incalzit.

 

Hi-fi sound

Sunet de inalta fidelitate

 

Un sistem audio cu noua difuzoare, aflat in pachetul de dotari standard Ford SYNC 2, asigura o claritate exceptionala a sunetului in intreaga masina. Sistemul Sony premium optional, cu radio DAB, iti ofera o experienta de sunet superioara, la 390 de wati, si include 12 difuzoare.