Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Preturi si promotii

Fa o declaratie plina de incredere cu noul Ford Edge!
Puternic. Stilat. Cu atitudine. Acesta este noul Ford Edge – o prezenta indrazneata si impunatoare. Varful gamei noastre SUV, Ford Edge ofera performante impresionante, design modern si tehnologii de ultima ora.

Tehnologiile inteligente din echiparea noului Edge amplifica toate atributele masinii – si, deci, toate aspectele experientei la volan. Sistemul de control avansat in viraje si sistemul avansat de control al tractiunii asigura o stabilititate, manevrabilitate si agilitate de invidiat.

Sistemul inteligent de asistenta la viteza (care include si sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie), sistemul de avertizare si monitorizare la parasirea benzii, senzorii de lumina si ploaie iti vor oferi o experienta de condus mai sigura si mai relaxanta.

Edge inseamna si calitate fara compromisuri – de volanul si scaunele incalzite pana la hayonul cu deschidere hands-free; de la camera video spate si pana la luminile cu tehnologie LED, de la designul exterior modern si impunator pana la interiorul proiectat ergonomic, toate detaliile fac din Ford Edge un partener de drum pe cat de stilat si impunator, pe atat de comod.

Ford Edge poate deveni noul tau SUV cu atitudine – oferta speciala de lansare include optiunea de finantare la o dobanda anuala de numai 1,99%*, precum si un avantaj suplimentar de 1.500€* la achizitia prin programul Trade In, in schimbul masinii tale actuale.

Pentru inca un plus de confort si incredere, oferta de lansare include si un pret special pentru pachetul Titanium. Cu un cost de numai 450€*, beneficiezi suplimentar de:


• Camera frontala cu functie Split View;
• Sistem de divertisment SONY cu ecran tactil de 8” – include sistem de navigatie, radio-CD cu MP3, TMC (Traffic Message Channel), USB, DAB, 12 difuzoare, comenzi pe volan;
• Sistem SYNC2 cu comanda vocala si functie de asistenta in caz de urgenta (112);
• Tapiterie din piele Salerno, scaune sofer si pasager cu reglaj electric pe 10 pozitii, scaun sofer cu functie de memorie;
• Jante aliaj 20”;
• Oglinzi exterioare cu functia de memorie.

Descopera experienta Edge – viziteand showroom-ul nostru Ford SF TEX din Galati.

Iar pentru o perspectiva inedita, urmareste scurtmetrajul Le Fantôme!

* Pentru un autoturism Ford Edge în valoare de 35,400 Euro + TVA ( 43,680 Euro TVA inclus), avans 30% in valoare de 10,620 Euro + TVA (13,104 Euro TVA inclus), pe 60 luni: rata anuală a dobânzii (variabilă) 1,99%, comision de analiză dosar 2,5% din preÈ›ul maÈ™inii (1,092 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0,05% (15.28 Euro TVA inclus ), valoarea ratei lunare 440.30 Euro + TVA (528.36 Euro TVA inclus) valoarea totală plătibilă 38,477.00 Euro+ TVA (46,172.40 Euro TVA inclus), DAE 5.13%. În calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.

Aceasta oferta financiara este realizata exclusiv prin UniCredit Leasing Corporation IFN si este dedicata persoanelor fizice si persoanelor juridice. Imaginea afisata este cu titlu de prezentare.