Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Prezentare generala

NOUL FORD FOCUS
 
Cu un exterior complet restilizat, mai sculptat, ÅŸi cu un spaÅ£iu în cabină mai avansat ÅŸi mai sofisticat ca niciodată, acesta este cel mai rafinat Focus de până acum.

Acest model din generaÈ›ia următoare integrează, de asemenea, o gamă largă de noi tehnologii remarcabile. De exemplu, Ford SYNC 2 cu comandă vocală ÅŸi ecran tactil de 8” îÅ£i permite să controlezi în mod intuitiv sistemele de navigaÅ£ie, divertisment ÅŸi climatizare ale maÅŸinii, doar cu ajutorul vocii. Sistemul de asistenţă activă la parcare a fost îmbunătăţit pentru a-Å£i uÅŸura parcările paralele, cât ÅŸi pe cele perpendiculare.

O gamă largă de motoare pe benzină ÅŸi diesel de ultimă generaÅ£ie îÅ£i oferă echilibrul perfect dintre putere ÅŸi economie de combustibil, iar transmisia PowerShift avansată ÅŸi schimbările treptelor de viteză cu un schimbător cu padele maximizează performanÅ£a ÅŸi eficienÅ£a.

Află mai multe despre experienţa condusului, nivelurile de performanţă şi eficienţă, dotările de siguranţă şi designul noului Focus.