Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

KA+

Fii original si indraznet cu noul Ford KA+!

Spatios, economic, prietenos, cu o manevrabilitate iesita din comun, KA+ stabileste noile standarde din clasa mica.

Mare la un pret mic: 125 €* rata lunara (TVA inclus) pentru Ford KA+ 1.19 70 CP, cu pachetul Essential inclus, adica sistem de aer conditionat manual, sistem radio-CD cu bluetooth si conexiune USB.

La dotarile din pachetul Essential se adauga si toate dotarile standard, pentru ca noul Ford KA+ sa iti ofere tot confortul si toata siguranta de care ai nevoie.

Protectie completa

Pe langa airbagurile frontale pentru pasagerul din fata si sofer, KA+ are si airbaguri laterale pentru protejarea toracelui si airbaguri tip cortina pentru protejarea capului.

Manevrabilitate mai usoara

Sistemul de directie asistata electric (EPAS) se regleaza automat pentru a permite virarea mai simpla si mai usoara atunci cand parchezi si pentru a oferi o directie mai ferma. Spre deosebire de servodirectia conventionala (care functioneaza continuu si consuma mai multa energie si mai mult combustibil), sistemul nostru EPAS functioneaza numai atunci cand este necesar, facilitand un consum redus de combustibil.

Pornire din rampa mai facila

Sistemul de asistenta la pornirea din rampa foloseste sistemul de franare pentru a impiedica alunecarea in spate a noului KA+ atunci cand pornesti din rampa. Daca sistemul este activ, KA+ ramane pe loc timp de 2-3 secunde dupa eliberarea franei. Astfel ai timp suficient sa muti piciorul pe pedala de acceleratie.

Mentine controlul in permanenta

Controlul tractiunii ajuta la prevenirea alunecarii rotii (sau a „supra-rotirii”) atunci cand conduci pe suprafete alunecoase. Usureaza condusul, ajutandu-te sa pastrezi controlul asupra noului KA+ pe drumuri cu gheata si in conditii de drum umed.

Monitorizare a presiunii in pneuri

Daca unul dintre pneuri incepe sa piarda presiune in timpul deplasarii, sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri te avertizeaza imediat prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord. Aceasta avertizare iti permite sa opresti in siguranta, sa verifici presiunea in pneuri si sa remediezi orice eventuala problema.

Ia acum legatura cu cel mai apropiat dealer Ford.

*Pentru un autoturism Ford KA+ Essential 1,19 70 CP , pachet Essential inclus, in valoare de 10.550 TVA inclus, avans 35% in valoare de 3.693 Euro TVA inclus, pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (variabila) 3,99%, comision de analiza dosar 2,5% din pretul masinii (263,75 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0,05% (3,43 Euro TVA inclus), valoarea ratei lunare 124,51 Euro TVA inclus, valoare reziduala 3% (316,8 Euro TVA inclus) valoarea totala platibila 11.984,60 Euro TVA inclus.
 
In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO. Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31 decembrie 2016. Aceasta oferta financiara este realizata exclusiv prin UniCredit Leasing Corporation IFN si este dedicata persoanelor fizice. Imaginea afisata este cu titlu de prezentare.