Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Confort si avantaje

O MASINA PRACTICA SI UN PLUS DE DISTRACTIE

 

Pentru o masina compacta, noul KA+ ofera o gama variata de dotari practice, tehnologii avansate si divertisment. Impreuna, toate acestea ofera beneficiile excelente care definesc noul KA+.

Ford SYNC iti ofera control vocal avansat asupra functiilor telefonului mobil si a muzicii. Noul Dock MyFord reflecta importanta pe care o au smartphone-urile in timpul condusului, asigurandu-se ca al tau se afla in siguranta, in raza ta vizuala.

Dupa cum vei descoperi, noul KA+ este mai mult decat un vehicul care arata bine. Este si inteligent si bine crescut.

 

Ford SYNC. Tehnologie avansata hands-free.

 

Sistemul Ford SYNC optional iti permite sa controlezi muzica si sa initiezi sau sa preiei apeluri de pe telefonul mobil, utilizand comenzi vocale simple. Sistemul iti va citi cu voce tare mesajele text, va reda cantece de pe un dispozitiv USB si poate sa redea in flux muzica de pe un telefon mobil compatibil Bluetooth®. Iar cu functia AppLink poti controla, prin comanda vocala, cele mai folosite aplicatii de Android si iOS. Este aproape ca si cum ai avea un asistent personal cu tine, chiar daca esti singur(a) in masina.

*Marca si siglele Bluetooth® sunt oferite si detinute de Bluetooth SIG Inc si orice utilizare a acestor marci de catre Ford Motor Company Limited si de catre companiile sale partenere se face in baza unei licente. Alte marci inregistrate si denumiri comerciale apartin proprietarilor lor.

 

Depozitare inteligenta pentru smartphone-uri

 

Dock-ul MyFord reprezinta un concept bine gandit, in care poti pune in siguranta smartphone-ul, playerul MP3 sau dispozitivul de navigatie, astfel incat sa il poti vedea clar, fara a lua ochii de la drum. Statia de andocare se afla deasupra consolei centrale si este prevazuta cu un capac rabatabil, care blocheaza dispozitivul in pozitie fixa.

 

Coloana ta sonora in miscare

 

Noul KA+ poate fi livrat cu unul dintre diferitele sisteme audio disponibile. Sistemul standard Ford Stereo include un radio stereo, conector USB, pentru a putea reda muzica de pe smartphone, un doc securizat pentru dispozitive si conectivitate Bluetooth.

Sistemul Ford SYNC optional vine in completarea acestuia cu posibilitatea de a-ti controla muzica cu ajutorul vocii sau al unei telecomenzi aflate pe volan. Iar cu AppLink, poti controla aplicatii populare pentru Android si iOS prin comenzi vocale.

 

Control al temperaturii - intuitiv

Control al temperaturii - intuitiv

 

Cu ajutorul sistemului electronic de climatizare automata poti seta temperatura dorita, noul KA+ mentinand apoi acest nivel constant. Nici prea frig. Nici prea cald. Exact cum trebuie, de fiecare data.

 

Un plus de confort cu ajutorul scaunelor incalzite

Un plus de confort cu ajutorul scaunelor incalzite

 

Indiferent de conditiile de afara, tu si pasagerul din fata puteti sta confortabil la caldura in noul KA+. Scaunele din fata cu incalzire optionala fac din condusul in lunile mai reci o activitate mult mai placuta.

 

Oglinzi electrice si pliabile

Oglinzi electrice si pliabile

 

Pentru a evita deteriorarea accidentala, oglinzile laterale pliabile electric, oferite ca dotare optionala, se pliaza catre interior atunci cand autovehiculul este inchis (sau atunci cand utilizezi comutatorul de ajustare a oglinzilor).

 

Ford EasyFuel, pentru alimentari fara probleme

Ford EasyFuel, pentru alimentari fara probleme

 

Aceasta tehnologie utila face sa fie practic imposibila alimentarea gresita a masinii, deoarece duza pompei nu se va potrivi. Si pentru ca Ford EasyFuel este un sistem fara buson, nu o sa mai ai de-a face niciodata cu un buson murdar.