Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Siguranta si Protectie

UN PLUS DE PROTECTIE PENTRU UN CONDUS MAI SIGUR

 

Ford KA+ este dotat cu multe caracteristici de siguranta inteligente, proiectate pentru a te proteja atunci cand conduci, precum si atunci cand este parcat.

De exemplu, sistemul Ford SYNC este prevazut cu Asistenta de urgenta, care va apela automat serviciile de urgenta in locul tau, in eventualitatea unui accident.

Ford KA+: are intotdeauna grija de tine.

 

Ford SYNC cu Asistenta de urgenta

 

In cazul unui accident, cand se activeaza airbagul sau se dezactiveaza pompa de carburant, SYNC poate efectua un apel catre serviciile de urgenta in locul tau. Daca este cazul, poti alege sa intrerupi apelul sau sa discuti personal, daca este necesar. Un aspect extrem de important este faptul ca sistemul va furniza informatii vitale, precum coordonatele tale GPS, chiar si atunci cand ti-ai pierdut cunostinta.

Asistenta de urgenta Ford este o caracteristica SYNC inovatoare, care utilizeaza telefoanele mobile conectate si recunoscute prin Bluetooth® pentru a ajuta ocupantii vehiculului sa efectueze un apel direct catre Centrul local de Comunicatii in cazul unei coliziuni a vehiculului, in care are loc activarea unui airbag sau decuplarea pompei de combustibil. Aceasta caracteristica este disponibila in peste 40 de tari si regiuni din Europa.

 

Protectie completa

 

Pe langa airbagurile frontale pentru pasagerul din fata si sofer, exista si airbaguri laterale pentru protejarea toracelui si airbaguri tip cortina pentru protejarea capului.

 

Adauga mai multi soferi cu MyKey®

Adauga mai multi soferi cu MyKey®

 

MyKey® iti permite sa adaptezi setarile masinii pentru soferi individuali. Asadar, daca imprumuti noul KA+ unei alte persoane, poti seta limita maxima de viteza, poti seta un semnal care sa atraga atentia asupra purtarii centurii de siguranta si poti chiar sa controlezi volumul sistemului audio. Aceasta tehnologie inovatoare te ajuta la mentinerea sigurantei soferilor si a pasagerilor.

 

Avertizare timpurie in cazul unei pene

Monitorizare a presiunii in pneuri

 

Daca unul dintre pneuri incepe sa piarda presiune in timpul deplasarii, sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri te avertizeaza imediat prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord. Aceasta avertizare timpurie iti permite sa opresti in siguranta, sa verifici presiunea in pneuri si sa remediezi orice eventuala problema.

 

Avertismente luminoase pentru franare de urgenta

Avertismente luminoase pentru franare de urgenta

 

Daca trebuie sa franezi de urgenta, luminile de avarie se vor aprinde automat si luminile de frana se vor aprinde intermitent. Aceasta combinatie avertizeaza soferii din spate cu privire la o situatie posibil periculoasa.

 

Sisteme de securitate inteligente

Sisteme de securitate inteligente

 

Noul KA+ este prevazut cu telecomanda. Optional se poate comanda si alarma de perimetru, pentru sporirea sigurantei.

 

Mentii controlul indiferent de conditii

Mentii controlul indiferent de conditii

 

Controlul electronic al stabilitatii monitorizeaza in mod constant deplasarea masinii si, daca detecteaza ca te abati de la traseu sau daca autovehiculul incepe sa patineze, corecteaza automat pozitia de drum. Este conceput sa te ajute sa mentii controlul asupra noului KA+ si utilizeaza sistemul ABS pentru a preveni amplificarea unei pierderi minore a controlului, ajutand la reducerea distantelor de oprire in caz de urgenta.