Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

MONDEO

 

Un amestec perfect de tehnologie ÅŸi măiestrie, performanţă ÅŸi eficienţă, design inovator ÅŸi execuÅ£ie de precizie. Noul Ford Mondeo este făcut să inspire. 

 

 

 

 

 

O imagine a rafinamentului

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu un design fluid, plafon cu linii descendente ÅŸi detalii îndrăzneÅ£e, noul Mondeo beneficiaza de un aspect elegant, atractiv ÅŸi impunator. Uimitor: cu siguranţă. Sofisticat: fără îndoială. Interiorul este la fel de lipsit de compromisuri: o fuziune de design ÅŸi tehnologii ultramoderne, cu o execuÅ£ie meticuloasă ÅŸi atenÅ£ie la detalii.

 

 

 

 

 

Faruri care îmbunătăţesc vizibilitatea în viraje

 

Farurile autoadaptive cu tehnologie LED nu sunt doar uimitoare, sunt ÅŸi inteligente. LED-urile ultra-eficiente proiectează o lumină intensă, emisă de lămpi care urmează cu precizie drumul în timp ce roteÅŸti volanul. Chiar ÅŸi luminile de semnalizare „tradiÅ£ionale” au fost înlocuite de o alternativă mai avansată ÅŸi mai vizibilă: LED-uri care iluminează în secvenţă uniformă.

 

Tehnologia şi arta parcării

 

Ultima generatie a sistemului Active Park Assist te conduce, pur ÅŸi simplu, în spaÅ£iul de parcare paralel identificat, sistemul putând să te asiste ÅŸi la parcarea perpendiculară. Senzorii cu ultrasunete determină dimensiunea spatiului de parcare, in timp ce software-ul computerului ghidează maÅŸina pe trasa optimă. În plus, această tehnologie te avertizează dacă detectează obstacole pe care este posibil să nu le vezi, atunci când te deplasezi în marÅŸarier.

 

Tehnologia avansată hands-free

 

Ford SYNC 2 cu MyFordTouch îÈ›i permite să controlezi muzica ÅŸi apelurile de pe telefonul mobil, prin intermediul unui ecran tactil color sau cu ajutorul unor comenzi vocale simple. În plus, sistemul reda chiar ÅŸi mesajele text pe care le primeÅŸti.  
 
Ford Mondeo - Un plus de protecţie pentru pasagerii tăi.
 
În noul Mondeo, cele două scaune din spate, dispuse spre exetrior, pot fi echipate cu o caracteristică de siguranţă unică: centuri de siguranţă cu airbag încorporat. Acestea distribuie forÈ›ele aplicate corpului pe o suprafață mai mare È™i reduc riscul unei accidentari în cazul oricărui tip de impact: frontal, lateral sau răsturnare, fiind compatibile cu scaunele pentru copii.
 
 
Pentru a te asigura că primeşti ultimele noutăţi despre noul Ford Mondeo te asteptam in showroom-ul nostru.