Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Tourneo Connect

Noul Tourneo Connect este un tip diferit de vehicul destinat transportului de persoane. Este unul inteligent.

 

Inteligent, pentru că este flexibil: în Tourneo Connect au loc până la cinci persoane, iar în Grand Tourneo Connect maximum ÅŸapte. Åži, mulÅ£umită celor până la 16 configuraÅ£ii ale scaunelor, este, de asemenea, simplu să creaÅ£i tot spaÅ£iul pentru bagaje ÅŸi echipament de care aveÅ£i nevoie.

 

Inteligent, deoarece vă puteÅ£i bucura de performanÅ£e excelente ÅŸi eficienţă excepÅ£ională a combustibilului din partea unei game largi de motoare pe benzină ÅŸi diesel avansate. Motorul revoluÅ£ionar EcoBoost pe benzină, de exemplu, consumă până la 8,0 l/100 km în varianta de 1,6 l cu transmisie automată cu 6 trepte de viteză ÅŸi 150 CP ÅŸi până la 5,6 l/100 km în varianta de 1,0 l cu transmisie manuală cu 6 trepte de viteză ÅŸi 100 CP. O opÅ£iune de motor diesel avansat vă oferă un consum de 4,4 l/100 km.

 

Åži încă o dată inteligent, deoarece Tourneo Connect este dotat cu o gamă variată de tehnologii remarcabile. De la Ford SYNC cu comandă vocală, care vă permite să efectuaÅ£i ÅŸi să preluaÅ£i apeluri telefonice ÅŸi să controlaÅ£i muzica prin intermediul unor comenzi vocale simple ÅŸi până la Oprirea activă în oraÅŸ, care vă poate ajuta să preveniÅ£i coliziunile la viteze mici frânând în locul dvs.: fiecare tehnologie în parte este concepută pentru a vă face viaÅ£a mai uÅŸoară.

 

Adăugaţi multe dintre caracteristicile şi dotările pentru confort pe care le-aţi aştepta de la un vehicul de transport persoane premium, plus designul şi calitatea construcţiei făcute pentru a rezista şi Tourneo Connect ar putea fi alegerea inteligentă pentru dvs.