Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Despre noi


SF TEX SA Galati este Centru autorizat de vanzari si service pentru marca Ford din anul 2011.

 

Serviciile pe care le punem la dispozitie clientilor nostri sunt urmatoarele: vanzare Autoturisme Ford si Auto Rulate, solutii de finantare , preluare autoturisme in sistem buy back,  service auto,  interventii complete de mecanica-electrica-diagnoza-tinichigerie-vopsitorie, program de prelungire a garantiilor de producator, asigurari.

 

O echipa de profesionisti dedicati si responsabili, cu o vasta experienta  in domeniul auto este gata sa ofere solutii adaptate nevoilor fiecaruia dintre clientii nostri si  garanteaza siguranta si increderea clientilor prin pasiunea, angajamentul si spiritul antreprenorial .

 

Modele pentru toate gusturile, calitate pentru orice buget

 

PuteÅ£i opta pentru orice autoturism, fie el dedicat scopurilor comerciale sau nu, având la dispoziÅ£ie modelele din gama Ford: B-Max, Ka, Fiesta, Fiesta ST, Focus, Focus ST, C-Max ÅŸi Grand C-Max, Kuga, Mondeo, S-Max, Galaxy, Tourneo Courier, Tourneo Connect, Tourneo Custom, Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom, Ford Transit ÅŸi Ranger.

 

Nu în ultimul rând, Ford Fleet Partner este programul creat de Ford pentru a oferi soluÅ£ii complete pentru mobilitatea unui business. Beneficiezi de un mix de produse ÅŸi servicii pe care alături de consultanÅ£ii noÅŸtri îl poÅ£i adapta afacerii tale.