Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Oferte Program Rabla 2019

Modelul Ford preferat, la preturi speciale prin programul Rabla!

E momentul sa te bucuri din nou ca esti la volan!

Schimba-ti masina veche cu modelul Ford care se potriveste stilului tau de viata – acum ai preturi speciale la achizitia prin Programul Rabla.

Alege acum modelul Ford care ti se potriveste si cere o oferta personalizata prin Programul Rabla:

 

Ford KA+

Ford Fiesta

Ford EcoSport

Ford Focus

Ford Mondeo Hev

"Vrei sa faci o achizitie prin Programul Rabla ? Fii primul care afla toate noutatile!"

Prenume *

Nume *

Email *

Telefon *

Introduceti un numar de telefon valid

Localitate *

Sunt interesat de oferta prin programul Rabla 2019 pentru *

+ = (Verificare antispam!)
Prin trimiterea prezentului document declar ca imi exprim clar si neechivoc consimtamantul pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii comunicate de mine, incluse in acest document, sa intre in baza de date SF Tex SA pentru a fi prelucrate si utilizate de aceasta in orice activitati legate de marketing (inlcusiv primirea de apeluri in scop marketing direct), de promovare a noilor oferte, produse si servicii, in conformitate cu legislatia in vigoare. Datele personale vor putea fi folosite in relatiile comerciale, fara a fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. In baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC SF Tex SA, Strada Traian Nr.239 Galati. Municipiul Galati. Judet Galati. - imi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: 1. o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele sunt sau nu prelucrate; 2. sa intervin asupra datelor transmise; 3. sa ma opun prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia mea particulara.

Completand acest formular sunt de acord ca SF Tex SA sa prelucreze datele furnizate de mine, in concordanta cu legea 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Am fost informat ca pot obtine mai multe detalii despre acest subiect consultand acest link sau direct la sediul SF Tex SA.