Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Campanie CV Range

   

Tu spune cat, noi spunem care!

 

Indiferent ce ai de transportat, pe ce distanta si in ce conditii de trafic, gama de vehicule comerciale Ford iti ofera solutia eficienta si accesibila pentru a iti duce afacerea mai departe. Acesta, de altfel, este motivul pentru care gama de vehicule comerciale Ford este, de trei ani, numarul 1* pe piata din Romania.

 

De la noul Transit Courier, agil si eficient, pana la reputatul Transit Van, ai preturi speciale si beneficii importante incluse in pret.

 

Oferta este valabila pentru persoane juridice:

Model

 

Oferta promotionala

 

RANGER rata lunara 345 € ** fara TVA
NOUL TRANSIT COURIER VAN rata lunara 146 € ** fara TVA
NOUL TRANSIT CONNECT VAN LWB rata lunara 198 € ** fara TVA
TRANSIT VAN rata lunara 267 € ** fara TVA
TRANSIT CUSTOM KOMBI rata lunara 323 € ** fara TVA
NOUL TRANSIT CUSTOM VAN rata lunara 265 € ** fara TVA

 

 

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]Gama de vehicule comerciale Ford s-a plasat pe primul loc din punctul de vedere al numarului de vehicule inmatriculate in Romania, in anii 2016, 2017 si 2018, conform statisticilor facute publice de catre Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.
  • [ **]Ford Romania isi rezerva dreptul de a inceta sau modifica promotiile la propria discretie, fara vreo notificare prealabila.
    Clauzele si conditiile specifice ale promotiilor sunt disponibile in paginile individuale de promotie si la dealerii Ford participanti la campaniile respective.