Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Noul Ford TRANSIT VAN

 

Noul Ford Transit este cea mai mare utilitară din gamă. Disponibilă într-o gamă largă de ampatamente, stiluri de cabină, înălÅ£imi ale plafonului, motoare ÅŸi multe altele, vă oferă o mare varietate de opÅ£iuni pentru specificaÅ£iile vehiculului. Pe scurt, spuneÅ£i în ce domeniu activaÅ£i, enumeraÅ£i cerinÅ£ele ÅŸi veÅ£i găsi un Transit special construit pentru afacerea dumneavoastră.

 

Lista lungă de tehnologii de ultimă generaÈ›ie include SYNC cu Asistenţă de urgenţă, Tempomat adaptiv ÅŸi Controlul virajelor. Toate acestea au fost concepute pentru a vă face viaÅ£a mai uÅŸoară, iar multe dintre aceste sisteme funcÅ£ionează automat, permiÅ£ându-vă să vă concentraÅ£i asupra unor lucruri mai importante.

 

Alte tehnologii, precum Încărcarea regenerativă inteligentă, ajută motoarele puternice ale noului Transit să fie ÅŸi mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.

 

Cât despre spaÅ£iul pentru marfă, de cât aveÅ£i nevoie? Noul Transit dispune de o zonă de încărcare maximă extinsă, de până la 15,1  m3, ÅŸi de capacitatea de a transporta obiecte lungi de până la 4,2 m (cu perete despărÅ£itor standard instalat). Prezintă, de asemenea, o capacitate de remorcare maximă de până la 3,5 t.

 

Åži, indiferent ce transportaÅ£i, încuietorile extrem de solide ÅŸi alarmele sofisticate vă vor proteja atât încărcătura, cât ÅŸi vehiculul.

 

AflaÅ£i mai multe despre noul Transit È™i descoperiÈ›i noul design, bucuraÈ›i-vă de experienÈ›a de condus,utilitatea È™i costurile, performanÈ›a È™i eficienÈ›a, siguranÈ›a È™i protecÈ›ia, stilurile de caroserie È™i capacitatea, alegând unul din modelele disponibile.