Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Noul Ford TRANSIT SASIU

AUTOÅžASIUL CU CABINÄ‚ FORD TRANSIT
Rezistenţa şi calitatea construcţiei specifice unei camionete. Agilitatea şi eficienţa unui vehicul comercial uşor. Flexibilitatea unei platforme care permite o mare varietate de conversii.

Acesta este noul autoÅŸasiu cu cabină Ford Transit: modelat după nevoile reale ale proprietarilor; proiectat în parteneriat cu industria constructoare de caroserii, construit pentru a oferi o fundaÅ£ie solidă afacerii dumneavoastră. 

Un ÅŸasiu cu cadru tip scară foarte solid este disponibil cu cinci lungimi, oferindu-vă greutăţi brute ale vehiculului de la 3.100 kg la 4.700 kg. De asemenea, puteÅ£i alege o cabină simplă sau dublă, precum ÅŸi tracÅ£iune pe faţă, pe spate sau integrală, care, în funcÅ£ie de specificaÅ£ie, poate tracta o remorcă de până la 3,5 tone cu roÅ£ile blocate. 

Dotările ÅŸi tehnologiile, oferă un plus de confort în cabina bine echipată ÅŸi îmbunatăţesc experienÅ£a la volan. 

Åži dacă doriÅ£i să vă convertiÅ£i vehiculul adăugând lumini intermitente, baterii AGM sau o culoare specială (de exemplu), opÅ£iunile de vehicule speciale vă pot ajuta să îl actualizaÅ£i pentru a accepta aceste conversii. 

Indiferent dacă aveÅ£i nevoie de o furgonetă carosată standard, dropside sau cu benă, o furgonetă frigorifică, un atelier mobil sau un vehicul pentru situaÅ£ii de urgenţă, noul autoÅŸasiu cu cabină Ford Transit poate fi alegerea perfectă. 

AflaÅ£i mai multe despre autoÅŸasiul cu cabină Ford Transit, precum designulexperienÅ£a la volanutilitatea ÅŸi costurileperformanÅ£a ÅŸi eficienÅ£asiguranÅ£a ÅŸi protecÅ£iastilurile de caroserie ÅŸi modelele disponibile.