Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Noul Tourneo Custom

Noul Tourneo Custom îmbunătăţeÅŸte È™i mai mult caracteristicile deja existente ale vehiculelor Ford de transport persoane, oferind spaÅ£iu considerabil ÅŸi confort pentru până la nouă persoane, totul completat de un design exterior nou ÅŸi stilat.

 

Interiorul luxos dispune de scaune spate flexibile inovatoare, ce pot fi dispuse în peste 30 de configuraÅ£ii diferite, oferindu-vă toată versatilitatea de care aveÅ£i nevoie. Sunt disponibile dotări de vârf, precum sistemul Ford SYNC cu comandă vocală ÅŸi cel de conectivitate MP3/telefon, care, după producerea unui accident, vă pot ajuta să apelaÅ£i serviciile de urgenţă. În plus, datorită designului său aerodinamic, motorului cu consum redus ÅŸi tehnologiilor de economisire a combustibilului, precum sistemul Auto-Start-Stop, acest vehicul este unul dintre cele mai eficiente din clasa sa.

Noul Tourneo Custom este extrem de rentabil, fie că îl folosiÅ£i în scopuri comerciale sau ca un mijloc sigur ÅŸi luxos de a vă transporta familia, prietenii ÅŸi bagajele acestora. (PuteÅ£i chiar să alegeÅ£i o versiune L2, cu ampatament lung, pentru a beneficia de spaÅ£iu suplimentar pentru bagaje.)