Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Performanta si eficienta

Performanţă, economie şi manevrabilitate asemănătoare unui autoturism

 
Tourneo Custom este dotat cu un motor diesel de ultimă oră, cu trei niveluri de putere, care oferă performanÅ£e dinamice ÅŸi cea mai bună economie de combustibil din clasa sa. Pentru a vă asigura că puterea de sub capotă se traduce într-un ÅŸofat plin de satisfacÅ£ii ÅŸi controlat – indiferent dacă transportaÅ£i numărul maxim de pasageri sau nu – au fost depuse toate eforturile pentru a vă oferi cea mai bună manevrare posibilă. În acelaÅŸi timp, o gamă variată de tehnologii ECOnetic asigură faptul că performanÅ£a vehiculului este cât mai eficientă posibil din punct de vedere al consumului de combustibil, cu emisii de CO2 minime.
 
Noul Tourneo Custom vă permite să alegeţi puterea de care aveţi nevoie şi nivelul de economie la combustibil.
 
 
Motor diesel puternic si eficient
Un motor diesel puternic și eficient din punct de vedere al consumului
Noul Tourneo Custom este disponibil cu un motor diesel Duratorq TDCi de 2,2 litri, economic, cu transmisie manuală în ÅŸase viteze ÅŸi tracÅ£iune pe faţă. 

Există trei niveluri de capacitate din care puteÅ£i alege: 100 CP/310 Nm, 125 CP/350 Nm sau 155 CP/385 Nm. Indiferent de nivelul ales, cuplul ÅŸi cuplul livrat sunt excelente, astfel încât vehiculul să vă asigure putere din belÅŸug, indiferent dacă transportă pasageri sau nu - chiar ÅŸi când se pune în miÅŸcare. 

Combinat cu tehnologiile Ford ECOnetic, motorul reduce costul de întreÅ£inere ÅŸi impactul asupra mediului.

Tourneo Custom combină rularea È™i manevrabilitatea - pentru care este recunoscut ca fiind lider de clasă - È™i direcÅ£ia precisă cu stabilitatea ÅŸi controlul remarcabile – indiferent dacă este gol sau transportă pasageri ÅŸi bagaje.
Tourneo Custom - sasiu
Manevrabilitate plăcută cu un şasiu perfect reglat
Un ÅŸasiu reglat meticulos, semnificativ consolidat atât la axul din spate, cât ÅŸi la cel din faţă, oferă niveluri excelente de stabilitate ÅŸi control. Beneficiul este sporit datorită caroseriei optimizate È™i ultra-rigide.
 
 
 
Control imbunatatit
Aderenţă maximă pentru mai mult control
Controlul vectorului de cuplu de torsiune culege informaÅ£ii privind suprafaÅ£a de rulare de 100 de ori pe secundă. (Aceasta înseamnă de 33 ori mai rapid decât o clipire din ochi.) Cu ajutorul acestor informaÅ£ii, sistemul echilibrează puterea transmisă la nivelul fiecăreia dintre cele două roÅ£i din faţă. Acest lucru maximizează aderenÅ£a ÅŸi îmbunătăţeÅŸte manevrabilitatea, ajutându-vă să parcurgeÈ›i mai uÈ™or virajele ÅŸi zonele denivelate ale drumului.

Tourneo Custom asigură o economie de combustibil excelentă – de la 6,5 l/100 km (43,5 mpg) – ÅŸi emisii de CO2 începând de la doar 172 g/km. La fel ca motorul economic, o suită de tehnologii ECOnetic acÈ›ionează împreună pentru a oferi aceste cifre impresionante.
Sistemul Auto-Start-Stop
Economisiți combustibil cu funcţia Auto-Start-Stop
Atunci când vehiculul este staÅ£ionar, cum ar fi la semafor sau când aÅŸteptaÅ£i într-o coloană, această tehnologie opreÅŸte automat motorul (fără a opri însă alimentarea sistemelor esenÅ£iale, precum aerul condiÅ£ionat ÅŸi radioul) ÅŸi îl reporneÅŸte în momentul în care sunteÅ£i gata să vă puneÅ£i din nou în miÅŸcare. Acest sistem este extrem de eficient dacă vă deplasaÅ£i mai mult în oraÅŸ, condiÅ£ii în care consumul de combustibil poate fi redus cu până la 10% (mediu urban).
 
Incarcare regenerativa
Un mod mai inteligent de a reîncărca bateria
Spre deosebire de sistemele convenÅ£ionale, Încărcarea regenerativă inteligentă încarcă bateria numai atunci când este necesar ÅŸi, ori de câte ori este posibil, evită acest lucru atunci când apăsaÅ£i pe pedala de acceleraÅ£ie. Acest lucru poate reduce ÅŸi mai mult consumul de combustibil ÅŸi nivelul de emisii.
 
 
Indicator Schimbare viteza
Indicator care semnalează momentele optime pentru schimbarea vitezelor din punct de vedere al consumului
Un indicator luminos de pe panoul de bord vă indică momentul optim de schimbare a treptei de viteză, pentru o eficienţă maximă a consumului de combustibil. Aceasta reprezintă o modalitate simplă ÅŸi eficientă de a asigura deplasări cât mai economice.