Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Noul Transit Connect

Fiecare Transit este construit cu un scop, iar noul Transit Connect nu face nici el excepţie.

Puternică, practică ÅŸi fiabilă, această utilitară oferă spaÅ£iu de încărcare generos: 3,0 metri cubi pentru versiunea L1 (ampatament scurt) ÅŸi 3,7 metri cubi pentru versiunea L2 (ampatament lung), cu până la circa 1.000 kg de marfă.

Un perete despărÅ£itor ingenios, prin care se poate încărca, vă permite, de asemenea, să transportaÅ£i în siguranţă, în interiorul utilitarei, Å£evi, scări ÅŸi alte încărcături lungi de până la 3,0 m în versiunea L1 ÅŸi de până la 3,4 m în versiunea L2.

O gamă de motoare pe benzină şi diesel avansate, combinate cu transmisii manuale cu cinci sau şase trepte de viteză sau cu o transmisie automată cu şase trepte de viteză, asigură niveluri ridicate de putere şi cuplu, precum şi o eficienţă excepţională a combustibilului: de la doar 4,0 L/100 km cu emisii de CO2 nu mai mari de 105 g/km.

Tehnologiile avansate vă menÅ£in conectat, vă distrează ÅŸi vă oferă siguranţă ÅŸi protecÅ£ie. Acestea includ: SYNC cu comenzi vocale, care efectuează ÅŸi preia apelurile ÅŸi poate chiar să citească cu voce tare mesajele text primite, atunci când îi cereÈ›i; È™i tehnologia Active City Stop, care detectează dacă o coliziune la viteză redusă este iminentă ÅŸi frânează automat.

Cu un scaun dublu, flexibil, pentru pasagerii din faţă, care vă permite să transportaÅ£i până la trei persoane în modelul utilitară, ÅŸi versiuni de utilitară cu cabină dublă ÅŸi Kombi capabile să transporte până la ÅŸapte persoane, aveÅ£i, de asemenea, posibilitatea de a lua cu dumneavoastră la fiecare lucrare o întreagă echipă, precum ÅŸi materialele ÅŸi echipamentele necesare realizării lucrării.

Aflaţi mai multe despre noul Transit Connect şi descoperiţi designul , experienţa la volan, utilitatea şi costurile, performanţa şi eficienţa,siguranţa şi securitatea, stilurile de caroserie şi capacitatea, precum şi modelele disponibile.

Dat fiind faptul că aceasta este o prezentare generală a Ford Transit Connect, unele dintre dotările menÅ£ionate pot fi opÅ£iuni standard pentru întreaga gamă, în timp ce altele pot fi dotări opÅ£ionale sau pot fi disponibile numai pentru anumite modele. Vă rugăm să consultaÈ›i ghidul de produs sau să contactaÈ›ii cel mai apropiat autorizat Ford.