Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Noul Transit Custom

Van-ul internaţional al anului 2013
 
Noul Transit Custom stabileÅŸte punctul de referinţă pentru eficienţă ÅŸi spaÅ£iu de încărcare, vă îmbunătăţeÅŸte productivitatea ÅŸi va face o impresie notabilă asupra clienÅ£ilor dumneavoastră. Prin urmare, îÅŸi merită pe deplin prestigiosul premiu de autoutilitară internaÅ£ională a anului. Modelul de dimensiuni medii din noua noastră gamă Transit, Transit Custom obÅ£ine cea mai bună economie de combustibil din clasa sa, datorită, în principal, tehnologiilor ECOnetic de economisire a combustibilului, precum funcÅ£ia Auto-Start-Stop ÅŸi Încărcarea Regenerativă Inteligentă. Interiorul său confortabil ÅŸi durabil vă va uÈ™ura ziua de lucru - în special datorită cabinei, care funcÅ£ionează ca un birou mobil. Transit Custom este, de asemenea, lider de clasă la spaÅ£iu de încărcare. Åži indiferent dacă alegeÅ£i autoutilitara, autoutilitara cu cabină dublă, sau Kombi, puteÅ£i beneficia de numeroase tehnologii avansate, inclusiv comanda vocală Ford SYNC ÅŸi sistemul de conectivitate MP3/iPod ÅŸi telefon. 

Transit Custom este, de asemenea, prima ÅŸi singura autoutilitară din segmentul său care a obÅ£inut un punctaj maxim de 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP. Două dintre tehnologiile sale inovatoare, Sistemul de avertizare la părăsirea benzii ÅŸi Ford SYNC® cu Sistem de Asistenţă pentru situaÅ£ii de urgenţă au primit, de asemenea, premii Euro NCAP Advanced pentru tehnologie: primele de acest fel obÈ›inute vreodată de un vehicul comercial.
 
Aflaţi mai multe informații despre Transit Custom: experienţa la volan pe care o oferă, performanţa şi eficienţa sa, utilitatea şi costurile, nivelurile de siguranţă şi securitate şi designul.