Locatie Galati, Strada Traian Nr.239 .

Noul Ford Ranger

 

Noul Ford Ranger a fost testat fără pic de milă – în unele dintre cele mai ostile medii, la temperaturi extreme ÅŸi pe cele mai dure tipuri de teren din lume. 


Ranger a fost testat, de asemenea, ÅŸi de o parte dintre cei mai severi arbitri din lume – cei din juriul “Pick-up-ul InternaÅ£ional al Anului 2013”. AceÅŸtia – jurnaliÅŸti de top din domeniul auto, din întreaga lume – au acordat, în unanimitatea, mai multe puncte noului Ranger decât punctajul cumulat al ocupanÅ£ilor locurilor 2 ÅŸi 3. 

Arbitrii au fost impresionaÅ£i, fără îndoială, de plusul de putere oferit de noua gamă de motoare diesel Duratorq – putere care vă permite să transportaÅ£i o sarcină utilă de până la 1.340 kg ÅŸi să remorcaÅ£i până la 3.350 kg. În acelaÅŸi timp, noile motorizări oferă un consum ameliorat ÅŸi respect sunt conforme cu standardele Euro V în materie de emisii. 

Noul Ranger este, de asemenea, primul pick-up care a obÅ£inut o evaluare a siguranÅ£ei de 5 stele din partea organizaÅ£iei Euro NCAP. AflaÅ£i mai multe despre nivelurile de siguranţă, experienÅ£a condusului,performanÅ£a ÅŸi eficienÅ£a, utilitatea ÅŸi designul noului Ranger.