SF Tex Galati

Despre noi

SF TEX SA Galati este Centru autorizat de vanzari si service pentru marca Ford din anul 2011.

Serviciile pe care le punem la dispozitie clientilor nostri sunt urmatoarele: vanzare Autoturisme Ford si Auto Rulate, solutii de finantare , preluare autoturisme in sistem buy back, service auto, interventii complete de mecanica-electrica-diagnoza-tinichigerie-vopsitorie, program de prelungire a garantiilor de producator, asigurari.

O echipa de profesionisti dedicati si responsabili, cu o vasta experienta in domeniul auto este gata sa ofere solutii adaptate nevoilor fiecaruia dintre clientii nostri si garanteaza siguranta si increderea clientilor prin pasiunea, angajamentul si spiritul antreprenorial .

Modele pentru toate gusturile, calitate pentru orice buget.

Puteti opta pentru orice autoturism, fie el dedicat scopurilor comerciale sau nu, avand la dispozitie modelele din gama Ford: Fiesta, Puma, Focus, Focus ST, Kuga, Mondeo, Tourneo Courier, Tourneo Connect, Tourneo Custom, Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom, Ford Transit si Ranger.

Nu in ultimul rand, Ford Fleet Partner este programul creat de Ford pentru a oferi solutii complete pentru mobilitatea unui business. Beneficiezi de un mix de produse si servicii pe care alaturi de consultantii nostri le poti adapta afacerii tale.