Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

FORD TRANSIT CONNECT


Cu un aspect nou si rafinat, un interior modern si cea mai avansata tehnologie Ford, Transit Connect a evoluat din toate punctele de vedere.
Rezistenta, durabilitatea si functionalitatea marcii Transit continua sa se manifeste in detalii cum ar fi peretele despartitor ingenios, care permite incarcarea la capacitate maxima, sau locul din fata flexibil, pentru pasager. Ai la dispozitie optiuni de ampatament scurt si lung, care ofera volume de incarcare de pana la 3,6 m³ si o sarcina utila intre 520-890 kg, dar si optiuni de caroserie tip „van”, „kombi” si „double-cab-in-van”. Dar asta nu este tot. Transit Connect a devenit un vehicul comercial, de categorie medie, sofisticat, echipat cu numeroase tehnologii de asistenta a soferului – unele dintre acestea nici nu au fost inca adoptate la nivel larg pe autoturisme. Alte tehnologii ii ajuta pe soferi sa ramana conectati si sa controleze diversele functii in modul hands-free; in sfarsit, exista tehnologii care contribuie inclusiv la protejarea pietonilor care iti pot taia calea.
Tehnologia a imbunatatit, de asemenea, consumul de combustibil si a redus emisiile si, odata cu ele, costurile totale de utilizare.

ALEGE STILUL DE CAROSERIE

ford transit connect_van 16x9 1600x900 bodystyle

VAN

Spatios, bine alcatuit si extrem de functional: spatiul de incarcare este prevazut cu un perete despartitor pe toata inaltimea si toata latimea (cu sau fara geam) si posibilitatea de a alege doua sau trei scaune in cabina. O usa de incarcare glisanta si usi spate simetrice pentru marfa sunt prevazute ca dotare standard. In plus, poti opta pentru un hayon cu geam si optiune de spalare/stergere si dezaburire.

Explorează
ford transit connect_double_cab 16x9 1600x900 bodystyle

CABINA DUBLA (DCIV)

Pe langa cele doua scaune din randul din fata, Double-Cab-in-Van are un rand suplimentar de trei scaune, in spatele acestora. Un perete despartitor mobil, din plasa, separa in siguranta cel de-al doilea rand de scaune de spatiul de incarcare.

Explorează
ford transit connect_kombi 16x9 1600x900 bodystyle

KOMBI

Transit Connect Kombi incorporeaza un sistem de scaune spate flexibile. Scaunele de la modelele L1 cu cinci locuri si L2 cu sapte locuri ofera un nivel ridicat de flexibilitate intre spatiul de incarcare si spatiul pentru pasageri, maximizand spatiul si optiunile de utilizare a acestuia.

In cazul modelului L1 cu cinci locuri, scaunele de pe cel de-al doilea rand sunt divizate 60/40, in timp ce spatarele se pot rabata complet, intregul scaun rasturnandu-se inainte pentru a permite utilizarea la maximum a zonei pentru marfa.

In cazul modelului L2 cu sapte locuri, scaunele de pe cel de-al doilea rand se rabateaza complet si pot fi coborate in spatiul pentru picioare. In combinatie cu scaunele de pe al treilea rand, divizate 50/50, care se rabateaza si ele complet, puteti crea rapid si cu usurinta o zona pentru incarcare mare si plata. Scaunele de pe cel de-al treilea rand pot fi, de asemenea, reglate spre in fata/spate si pot fi inclinate.

Un perete despartitor din plasa mobila conform ISO/DIN separa marfa de pasageri.

Explorează

VEZI DETALII

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford FordPassPro_Productivity_S03A_01e_Closeddoors 16x9 2160x1215 fc

APLICATIA BUSINESS PENTRU VEHICULE CONECTATE

Indiferent daca detii o singura autoutilitara sau gestionezi o flota de pana la cinci, aplicatia FordPass Pro deblocheaza partea inteligenta a acestora. Conceputa special pentru vehiculele de afaceri, cu functii precum Guard Mode si Alerte de Stare a vehiculului, FordPass Pro te ajuta sa pastrezi furgonetele pe drum, incarcatura in siguranta si afacerea in miscare in aceasta lume conectata.

ford ecosport eu EcoBlue_02 16x9 2160x1215

MOTOR DIESEL 1.5L ECOBLUE

Motoarele noastre diesel, in versiunile de 75 CP, 100 CP si 120 CP, impresioneaza cu puterea lor rafinata si superba eficienta, oferind un consum de combustibil de 5l/100km   ** si emisii de CO2 de 115 g/km. In deplasarile pe drumuri de oras sau de tara sau in calatoriile lungi pe autostrada, cuplul lor este inestimabil in zone inclinate sau cand depasesti.

ford transit_connect eu V408_Transit_Connect_Load Through_Bulkhead 16x9 2160x1215

ZONA UTILA DE INCARCARE SI DEPOZITARE

Poti transporta obiecte de pana la 3,0 m lungime, cu furgoneta L1, datorita peretelui despartitor inteligent, prin care se poate incarca. Modelele L2 pot transporta obiecte de 3,4 m lungime. (Peretele despartitor, prin care se poate incarca, este dotare standard la modelele Trend si Limited.)

Ford Transit Connect eu_5_V408_44466_L_51810_2160x1215

ASISTENTA ACTIVA LA PARCARE

Asistenta activa la parcare te poate directiona in spatiile de parcare paralele sau perpendiculare. Apasa, pur si simplu, un buton, iar senzorii acestui sistem inovator vor identifica un spatiu potrivit atunci cand treci pe langa el. Apoi sistemul va prelua controlul directiei iar tu vei actiona doar pedala de acceleratie, cutia de viteze si frana (urmarind instructiunile de pe ecran si semnalele sonore). De asemenea, acelasi sistem va manevra masina pentru a iesi din spatiul in care ai facut parcarea laterala.

Ford Transit Connect eu_3_V408_42176_G_51662_2160x1215

ASISTENTA PRE-COLIZIUNE

Sistemul de Asistenta Pre-Coliziune detecteaza vehiculele si pietonii pe drumul din fata. Poate detecta chiar si pietonii pe cale sa iasa in fata vehiculului. Sistemul te avertizeaza cand detecteaza o potentiala coliziune si, daca nu reactionezi, franeaza automat. Aceasta tehnologie e conceputa pentru reducerea gravitatii accidentelor sau pentru evitarea completa a acestora, functionand la viteze de pana la 80 km/h.

ford TransitConnectDoubleCabinVan eu 4_V408_37410_L_43740 16x9 2160x1215

FLEXIBILITATEA SCAUNELOR

Variantele de caroserie DCIV si KOMBI ofera un nivel ridicat de flexibilitate intre capacitatea de incarcare si confortul pasagerilor. Scaunele spate se pot plia complet sau pot fi indepartate cu totul pentru a permite utilizarea maxima a spatiului de incarcare.

Ford Transit Connect EU_3_V408_43622_L_44387 16x9 2160x1215 Gallery

ULEI VEGETAL HIDROTRATAT (HVO – HYDROTREATED VEGETABLE OIL)

HVO se bazeaza pe uleiuri folosite, cum ar fi uleiul de gatit uzat, care poate fi obtinut din restaurante sau chiar din bucataria proprie.

Cunoscut si sub denumirea de “motorina regenerabila”, uleiul vegetal hidrotratat poate fi folosit in camionetele Ford Tranist in locul motorinei obisnuite, fara nicio modificare a vehiculului. Motoarele diesel care folosesc HVO pornesc mai usor la temperaturi scazute. Si poate fi chiar amestecat cu motorina obisnuita in rezervorul de combunstibil.

In comparatia cu combustibilii folosi conventionali, HVO poate contribui la imbunatatirea calitatii aerului si chiar poate reduce gazele cu effect de sera cu pana la 90%, in comparatie cu motorina obisnuita. Datorita procesului sau de fabricare, HVO are o ardere mai curata si o durata de valabilitate mai indelungata.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.

[ **]Date de testare oficiale. Consumul real de combustibil poate diferi in functie de incarcatura, de numarul de pasageri, de stilul de condus si conditiile de drum.