Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

FORD TRANSIT VAN CABINA DUBLA (DCIV)

Combinand confortul premium al pasagerilor cu tenacitatea renumita Ford Transit.

Cu Transit Double-Cab-in-Van exista spatiu din belsug pentru intreaga echipa de lucru, plus tot echipamentul acesteia.

Trei scaune pentru pasagerii din fata, plus un al doilea rand spatios de scaune, permit transportarea a pana la opt pasageri. O usa laterala glisanta complet vitrata asigura acces nerestrictionat pentru pasagerii din spate. Iar un perete fix separa confortabil scaunul din randul al doilea de spatiul de incarcare din spate.

Trei optiuni disponibile de ampatament ofera furgonetei Double Cab-in-Van o capacitate de incarcare de pana la 10,6 metri cubi in varianta L4 (ampatament extins). E suficient pentru trei europaleti standard.

VEZI DETALII

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Transit EU 3_RAN_M_G_46771_16x9 2160x1215

MOTOR FORD ECOBLUE 2,0 LITRI

Dispunand de o gama de motoare diesel avansate Ford EcoBlue de 2 l, noul Transit este mai puternic si mai eficient ca niciodata. Disponibil intr-o gama de patru grupuri motopropulsoare, oferind o putere de pana la 185 CP, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale. Noul Transit este disponibil si cu un motor HDT (vehicul de mare tonaj) pentru clientii care au nevoie de ceva mai multa capabilitate. Acest motor produce un cuplu si mai mare, fiind ideal pentru conversiile mai mari.

ford transit_van_trail eu 3_V363_40184_G_46376 16x9 2160x1215 fc

TRACTIUNE INTEGRALA INTELIGENTA

Cand lucrurile devin dificile, nimic nu se compara cu performanta sigura a tractiunii integrale (AWD). Disponibil pe anumite modele, sistemul inteligent AWD al noului Transit te ajuta sa ai o deplasare mai lina si mai sigura pe suprafete dificile.

Ford Transit EU 4_V363_37861_L_46171_16x9 2160x1215

SISTEM DE ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII

Sistemul de mentinere a benzii de mers utilizeaza o camera orientata in fata, pentru a detecta daca ai iesit in mod accidental de pe banda ta de mers. Sistemul de asistenta la mentinerea benzii asigura asistenta prin cuplul de directie, pentru a te ajuta sa revii pe banda corecta. Daca roata vehiculului atinge linia de demarcatie sau marginea drumului, Sistemul de avertizare la parasirea benzii te avertizeaza printr-o vibratie a volanului si prin afisarea unui avertisment vizual. Aceasta tehnologie se dezactiveaza automat la viteze mai mici de 64 km/h sau poate fi dezactivata si manual.

Ford Transit EU Auto_Parking 16x9 2160x1215 D_T_M

SISTEM DE ASISTENTA ACTIVA LA PARCARE

Asistenta activa la parcare a noului Transit face ca parcarea să fie mai simpla ca oricand. Sistemul identifica un spatiu de parcare de dimensiunea potrivita si te directioneaza automat in interior sau spre exterior, in timp ce tu controlezi pedalele si cutia de viteze. Pentru a te ajuta in marsarier, un ecran integrat in consola centrala iti arata obiectele pe care este posibil sa nu le observi, iar sistemul afiseaza linii virtuale pentru a te ajuta sa parchezi si in cele mai inguste spatii. Camera se activeaza automat atunci cand selectezi treapta de masarier.

Ford Transit EU 2018_FORD_TRANSIT_V363_Shot 8_RailHeadProfileStatic_08_open_RT4 16x9 2160x1215 Features_NP_Splitter_D_T_M

SISTEM DE MONITORIZARE A PRESIUNII DIN PNEURI

Daca vreunul dintre pneuri incepe sa piarda presiune in timpul deplasarii, Sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri (TPMS) va avertizeaza imediat, prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord.

AFLA MAI MULTE DESPRE GAMA FORD TRANSIT

Broșura Ford TRANSIT

Descarcă prezentarea modelului Ford Transit în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.

[ **]Sarcina utilă brută maximă variază în funcție de greutatea vehiculului și de configurație, distribuirea încarcaturii, accesorii și de numarul de pasageri. Vezi eticheta de pe tocul portierei pentru capacitatea de încarcare specifică vehiculului tău.