Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Îți prezentăm a7-a generație Ford Mustang®. Echipată cu motor V8 de 5,0 l și sunet emblematic. Interior ultra-modern cu un afișaj digital personalizabil al cabinei de pilotaj. O călătorie de neuitat, două stiluri de caroserie legendare – Ford Mustang decapotabil și coupe.0-100 Km/h11 de
4.4 s
Putere maximă11
453 PS
Cuplu maxim1
540 Nm

PERFORMANTA

ford eu mustang_s650 Performance Carousel 4th Gen 1000x1000

Motor Coyote V8 de 5,0 l din a 4-a generație

Cu doi arbori cu came în chiulasă – chiulase ușoare din aluminiu cu patru supape pe cilindru. Priza dublă de aer oferă injecție directă de înaltă presiune și injecție de combustibil cu orificiu de joasă presiune.

Frână de mână pentru drift

Aspectul vizual și funcționalitatea unei frâne de mână menanice. Două setări, novice și expert. Ne vedem pe pistă3.

ford eu mustang_s650 Performance Carousel Drift Brakes 1000x1000
ford eu mustang_s650 24_FRD_MST_61011 1000x1000

Moduri de condus

Șase moduri de condus personalizabile pentu a optimiza performanța în diferite condiții de condus. Normal, Sport, Alunecos, Track, Tracțiune și un mod personalizat în care poți combina setările pentru a oferi o experiență unică de condus.

Track Apps®

Afișează performanța și datele de pe pistă pe panoul de bord digital sau pe ecranul SYNC. Vezi accelerația, performanța frânelor, timpii pe tur și multe altele pentru a maximiza capacitatea și plăcerea ta pe pistă.3.

ford eu mustang_s650 24_FRD_MST_61009 1000x1000
ford eu mustang_s650 Performance Carousel Retuned Design 1000x1000

Suspensie reajustată opțional

Noul sistem avansat de suspensie MagneRide® oferă atât încredere cât și confort la condus. Sistemul monitorizează condițiile de drum și intențiile șoferului, verificând și ajustând amortizoarele până la o mie de ori pe secundă.

TEHNOLOGIE

ford eu mustang_s650 2024 Mustang 01_2_white 1000x1000

Recunoașterea indicatoarelor de viteză

Detectează și identifică indicatoarele de limitare a vitezei de pe partea laterală sau deasupra drumului. Informațiile sunt actualizate de fiecare dată când intri într-o nouă zonă de viteză și sunt afișate pe panoul de bord digital.5

ford eu mustang_technology_lane_assist 1x1 1000x1000

Asistența la menținerea benzii de circulație

Camerele orientate spre înainte scanează marcajele rutiere și detectează dacă ieși neintenționat de pe bandă. Sistemul te alertează prin vibrația volanului și poate interveni ușor asupra volanului pentru a reveni pe banda potrivită.5

ford eu mustang_technology_cruise_control 1x1 1000x1000

Tempomat adaptiv inteligent

Utilizează datele hărții electronic horizon și recunoașterea semnelor de viteză pentru a completa tempomatul adaptiv. Îți ajustează viteza în funcție de drum și de terenul din față, cum ar fi curbele de pe autostradă, precum și de traficul din jurul tău.5

ford eu mustang_s650 24_FRD_MST_58920_v1 1000x1000

Evasive Steering

Tehnologia de asistență Evasive Steering detectează când virezi brusc pentru a evita un obstacol. Oferă suport al direcției pentru a te ajuta să virezi în jurul obiectelor din calea ta, atunci când efortul pe care îl depui nu este suficient.5

ford eu mustang_technology_reverse_break_assist 1x1 1000x1000

Asistență la frânarea în marșarier

Senzorii radar de pe bara de protecție spate pot detecta o posibilă coliziune. Activat între 2 și 11 kmh, va apărea un avertisment și sistemul va aplica automat frânele pentru a ajuta la reducerea sau evitarea oricărui impact.5ford eu mustang_s650 KMI Banner Desktop 1440x810

Stilizează-ți idolul

Vino alături de noi.

Descoperă printre primii vehiculul remarcabil și emblematic.

ford eu mustang_s650 test_drive 1000x1000
Vreau să fiu informat

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[1]Statistici de performanță bazate pe Mustang® Dark Horse™ ediție specială. Valorile nominale ale puterii și cuplului bazate pe combustibil premium conform standardului SAE J1349® Rezultatele tale pot varia.

[2]Statistici de performanță bazate pe Mustang® Dark HorseTM ediție specială. Valorile nominale ale puterii și cuplului bazate pe combustibil premium conform standardului SAE J1349Ⓡ. Rezultatele tale pot varia.

[3]Doar pentru utilizarea pe pistă. A nu se utiliza în alte condiții de conducere. Poate anula garanția limitată a vehiculului tău. Consultă broșura de garanție pentru detalii.

[4]Funcțiile de asistență pentru șofer sunt elemente suplimentare și nu înlocuiesc atenția, discernământul și necesitatea de a controla vehiculul.

[5]Nu conduce când ești distras(ă) sau când utilizezi dispozitive portabile. Dacă este posibil, folosește sistemele cu comandă vocală. Anumite funcții pot fi blocate atunci când vehiculul se află într-o treaptă de viteză. Nu toate funcțiile sunt compatibile cu toate telefoanele.