U725

Bronco

2022

Cu designul său estetic și funcțional, sistemul POWERMOUNT nu are limite; vă puteți plasa telefonul mobil în cel mai convenabil loc pentru confortul dvs. personal.

Bury* Suport telefon cu încărcare wireless pentru Ford Bronco 2022

2 279 204
€ 94,99

Suport pentru smartphone OEM Premium Quality pentru consola centrală, consola de mijloc, panoul de bord sau, alternativ, un suport pentru stâlpul A. Sistem universal de încărcare smartphone, ușor de utilizat, format din bază de montare, braț suport flexibil și soclu de încărcare USB. Foarte ajustabil – sistemul cu patru axe asigură poziționarea optimă a dispozitivului add-on în brațul suportului. Se potrivește perfect oriunde în interiorul autovehiculului dvs. Ford, datorită designului său modern, a materialelor de înaltă calitate și a opțiunilor de poziționare multiple. Opțiunea de montare cu bandă adezivă face sistemul interschimbabil și poate fi îndepărtat fără a lăsa urme. Este posibilă și montarea definitivă cu șuruburi. De la USB la adaptorul cu iluminare pentru încărcarea telefoanelor iPhone® (începând cu versiunea iPhone® 5) și Micro USB pentru toate celelalte dispozitive sunt disponibile separat ca accesoriu. Aprobări: CE, BIN/RECYCLING și RoHS

Accesoriu compatibil cu: 5-door Outer Banks Badlands

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.